Lucrează și tu pentru cel mai important proiect cultural al României: Asociația Timișoara 2021 face angajări!

Cei de la Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii anunță că scot la concurs noi posturi. Pentru oamenii creativi, implicați, conectați, responsabili și deschiși sunt disponibile, în total, șase posturi, pentru care se poate aplica până la finalul acestei luni.

Unul dintre posturile disponibile este cel de manager de operațiuni, pentru care se poate aplica până la data de 30 septembrie, ora 18.00, cu specificația ca interviurile vor avea loc în perioada 7-9 octombrie. Pentru manager de programe/manager de teritoriu, termenul este 26 septembrie, ora 18.00, deoarece interviurile vor avea loc la data de 30 septembrie. Se mai caută un asistent de producție, un responsabil raportări financiare și mai sunt disponibile două posturi de ofițeri de proiecte. Pentru aceste posturi se aplică până la data de 29 septembrie, ora 18.00, iar interviurile vor avea loc tot în perioada 7-10 octombrie.

Candidații își vor trimite CV-ul și o scrisoare de motivație în care prezintă relevanța experienței profesionale pentru care candidează, precum și felul în care pot să contribuie la Programul Cultural Timișoara 2021, în format electronic pe adresa de e-mail: recrutare@timisoara2021.ro, specificând poziția pentru care candidează. Candidații selectați vor fi invitați să ocupe posturile cât mai curând posibil.