Timişoara ne-a arătat viitorul Reşiței! Sumbru şi fără speranță!

Administraţia publică locală se chinuie să scape de Metalul, deşi nu recunoaşte asta, şi se încăpăţânează să forţeze şi să pompeze bani în echipa de liga a patra, CSM Şcolar, bătută sezonul trecut de cea a comunei Lupac în lupta pentru promovare şi umilită ieri de Ripensia Timişoara, a doua clasată în campionatul judeţean Timiş.

 

CSM Şcolar nu mai e de mult o echipă de puşti talentaţi, aşa cum suna proiectul de relansare a fotbalului reşiţean, ci reprezintă în opinia unora chiar alternativa la desfiinţarea Metalului. Nimic mai fals! Dacă s-ar renunţa la colaborarea cu Cătălin Rufă, Reşiţa nu ar avea ce pune în loc şi asta, pentru că la CSM Şcolar nu există niciun fel de strategie, de organizare sau de perspectivă şi, cu câteva excepţii, nici oameni pasionaţi şi pricepuţi. Şi asta e valabil şi pentru grupele de copii şi juniori! Nu întâmplător la selecţia organizată recent de Asociaţia Judeţeană de Fotbal cu greu au fost identificaţi doi puşti mai străluciţi din Valea Domanului, în timp ce Caransebeşul, Moldova Nouă sau comunele judeţului au avut mult mai mult de oferit.

Actuala echipă care a terminat sezonul trecut pe locul secund în Liga a IV-a a fost pur şi simplu desfiinţată ieri, în faza a doua a Cupei României, de Ripensia Timişoara, echipă clasată pe aceeaşi poziţie în campionatul judeţean Timiş. 0-4 la pauză, 0-5 imediat după timpul de odihnă şi o mulţime de ocazii rarisime ratate de oaspeţi. Echipa antrenată de Dan Potocianu a scăpat foarte ieftin, pentru că la cum au decurs ostilităţile în teren rosso-nerii puteau lua cel puţin zece!

„Prea multe nu ar fi de spus. A fost un meci fără istoric din punctul meu de vedere, care a început practic de la 0-2. S-a văzut că suntem foarte slab organizaţi, ne-am trezit târziu, de-abia am făcut trei antrenamente cu şapte-opt inşi. Atât s-a putut azi! Noi ne chinuim cu jucători de ’95-’96, cu Cacao, care vine doar la meciuri, e foarte greu. Noi suntem la început de pregătire, îmi pare rău pentru rezultat şi le cer scuze suporterilor şi oamenilor care au venit la stadion, dar să aibă încredere în noi, pentru că nu asta este faţa noastră. CSM Şcolar s-a făcut doar pentru a avea o echipă de seniori, fără obiectiv. E clar că nu se poate mai mult, din echipa asta e clar că ar putea să rămână trei sau patru să joace la nivelul Diviziei C. Trebuie mai multă hotărâre în deciziile pe care le luăm şi să ştim exact ce vrem”, a declarat Potocianu după meci, recunoscând că e pus într-o situaţie neplăcută. De fapt, nimeni nu poate reuşi în Valea Domanului în actuala atmosferă şi cu acest colectiv, în care şi-au făcut loc mai mulţi amatori şi prea puţini profesionişti. Nu întâmplător antrenorii centrului de juniori au ajuns să ridice pumnul unul la altul. E trist, e chiar strigător la cer, deoarece situaţia aceasta persistă şi e acceptată de ani buni, cheltuindu-se o mulţime de bani. Pentru ce?! Pentru nimic!

Comments

 1. GRN says:

  AJF poate e partinitor .Asteptam rezultatele acestei selectionate si atunci comentam.

 2. GRN says:

  Ripensia a scos anul trecut si pe U Cluj . Dani Stanciu mai faci zob mult clubul ? de la echipa mare ai trecut la demolarea copiilor ?

 3. GRN says:

  Dan Potocianu nu da vina pe teren , pe vreme , pe spectatori,la infrangere asa cum fac antrenorii de la Metalu.

 4. grobobar says:

  Să nu uităm că Ripensia este echipă de seniori, iar banii pentru juniorii reşiţenilor au fost sifonaţi către Damila Măciuca!!!

 5. COSMIN says:

  UNDE ESTI FOTO FUCHS, GUSCA , UNDE SINTETI HAI MAI SPUNETI CA AVEM SUPER JUCATORI ,SUPERTALENTE ,EU ZIC SA VA APUCATI DE COMENTAT ALTE SPORTURI ,

  APROPO VEDETI CA FOTBALUL SE JOACA 11 LA 11…POATE NU STIATI….

 6. Marius says:

  Toata lumea stie cum s-a facut acea selectionata judeteana.La fel cum toata lumea stie ce lingau este autorul articolului si mai ales cum a ajuns el jurnalist la apelul bocancului de seara. Asta este scopul lui,sa distruga prin articole ceea ce este local si sa faca lobby pt iubitul lui.Cum??Nu stiati cine este iubitul lui?> Edmond Catalin Rufa il cheama,se iubesc la greu,si conditionat si neconditionat. In rest,capul sus mici rosso-neri

 7. Marius says:

  Pupincuristule,din articolul tau deducem faptul ca jucatorii de la Scolar sunt vinovati de slabul campionat judetean din CS.Lupacul crezi ca nu lua sub 3-4 de la Ripensia????Suporterule care esti tu ziarist. Asta este valoarea campionatului judetean mai papa lapte care esti tu.Si din cauza ta si a altora ca tine nici nu va creste aceasta valoare pt ca in loc sa incurajam copii care fac sport noi le dam peste nas cu articole precum cel de sus

 8. eu says:

  cosmin habar nu ai ce vorbesti. trage cu ochiu la ce conditii are ripensia si dupa aia vorbeste. comenteaza tu la alte sporturi ,fotbalul lasa pe seama altora

 9. COSMIN says:

  ce conditii are frate!!!!!!
  pai nu ziceati voi ca avem jucatori de liga 2????????????
  voi suporterii de 2 lei ….
  ASTA E VALOAREA RESITENILOR , LIGA 4
  NU MAI COMENTATI…..

 10. Liviu says:

  cosmin tu nu sti in ce liga joaca ripensia si tu vb de fotbal…comenteaza la iia ce joaca sah polo si alte sporturi..

 11. eu says:

  mai cosmin nu am zis noi ca avem jucatori de lig 2 . rufa si stanciu a zis asta fi mai atent. in comentul de pe celalalt articol spui ca ripensia e in lig 5 . esti prost rau prietene.

 12. COSMIN says:

  mai baieti sunt penibili rau , intentionat am scris liga 5 deoarece ripensia a jucat ani de zile in liga 5 din timis, VA REPER ACUM CATEVA LUNI POSTATI PE AICI CA RESITA FARA RUFA AVEA JUCATORI ETC ETC..INTR-ADEVAR ARE JUCATORI DE LIGA 4 IN JOS…\
  DUPA CE PLEACA RUFA INCA 10 ANI O SA JUCAM IN D….

 13. GRN says:

  Cosmin, e foarte complicata colaborarea cu Rufa . In alta ordine de idei , cei mai multi prefera o echipa cu cat mai multi localnici , chit ca asta inseamna sa jucam in div C. Cui ai place fotbalul si cine este suporterul unei echipe , vine la stadion indiferent de liga care joaca.

 14. LuxPhotoFuchs says:

  COSMINE, iacă-tă că FOTO FUCHS încă n-am murit. Ce zici de rezultatul FC Caransebeş – Ripensia 0-4??? Şi gugulanii îi au pe Giovanni Pisano antrenor, Sandro Fantoni secund, Ricardo Ronca team manager, Alessandro La Vecchia, Adelio Cerbone – giocatore, la care mai adăugăm şi pe italienii gugulani Danielle Zenga antrenor cu portarii şi Marcello Vella padrone!

 15. Gusca says:

  Dani Stanciu prietene ce mai faci ? inca asteptam articolul tau despre meciul FC Caransebes 1817 – Ripensia 0- 4. dupa scolar resita [ lig 4 ] – ripensia , ne-ai impuscat copii , acum asteptam sa vedem ce zici de rezultatul gugulanilor din lig 2. Te pup !

 16. Liviu says:

  Cosmine tu esti penibil..numa tu te—ai gasit sa ctritici copii resitei..ripensia are nevoie de un om sa tunda iarba ca mai o saptamana incep campionatu…dute sa vezi ca te primesc ca esti fanu lor NUMARU 1.!