FOTO. Timișoara, mai verde, în „Săptămâna verde”

colaj plantari
po 1000x100px (3)

Timișoara a devenit mai verde, odată cu plantările organizate de Horticultura, Colterm și elevii Școlii Generale Nr. 30.

Cele două regii municipal și grupul de copii au sădit arbori în zona Uzinii de Apă, în cadrul „Săptămânii verzi”.

„Inițiativa de plantare a copacilor a venit din partea elevilor, demonstrând preocuparea și implicarea lor activă în protejarea și promovarea mediului înconjurător. Colterm SA și Horticultura SA au fost onorate să accepte invitația și să contribuie la această acțiune care subliniază importanța colaborării dintre diferite sectoare ale societății în vederea unui viitor mai durabil.

Pe parcursul evenimentului, copiii au avut ocazia să învețe de la specialiștii Horticultura despre procesul de plantare a copacilor, precum și despre rolul fundamental al acestora în menținerea unui mediu sănătos și echilibrat. Această experiență a oferit elevilor o înțelegere aprofundată a importanței mediului înconjurător și a responsabilității pe care fiecare dintre noi o avem în a-l proteja”, au transmis reprezentanții celor două instituții.

Prin această acțiune, Colterm SA și Horticultura SA își reafirmă angajamentul față de protejarea și promovarea mediului înconjurător și sprijinirea educației ecologice în rândul tinerilor. Sperăm că acest eveniment va inspira și alte inițiative similare, atât în Timișoara, cât și în alte orașe din țară. Acțiunea de plantare a copacilor a fost un succes, iar rezultatul se va reflecta într-un oraș mai verde și mai sănătos pentru toți locuitorii săi.

1000x100 casa brutarului
whatsapp image 2023 04 21 at 15.11.17 (1)

 

whatsapp image 2023 04 21 at 15.11.17 (2)

 

whatsapp image 2023 04 21 at 15.11.17