Primarul Timișoarei acuză sabotaj din partea mafiei din cimitire

horticultura curatenie cimitire timisoara (2)

Primarul Timișoarei acuză sabotaj din partea mafiei care a controlat, până acum, cimitirele din oraș.  

„Aseară, cu o noapte înainte ca Horticultura să preia cimitirul din Calea Șagului, sigiliile de la contorul de curent au fost rupte și siguranțele au cedat. E încă unul din sabotajele mafiei care pierde controlul cimitirelor. Ani de zile, cimitirele au fost afaceri înfloritoare pentru firme care au profitat de necazul timișorenilor. Servicii proaste, mizerie, bani ceruți familiilor în doliu”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Administrația a luat decizia de a transfera întreținerea cimitirelor de la privați la Horticultura, societate din subordinea Consiliului Local Timișoara.

„Horticultura a intrat de astăzi în cimitirele din Calea Șagului și cel de pe Rusu Șirianu. Este urmare a deciziei pe care am luat-o de a readuce administrarea cimitirelor din mâna unor privați sub umbrela administrației, așa cum este normal. A urmat un lung șir de sabotaje politice și birocratice mai mult sau mai puțin evidente, chiar și din interiorul primăriei. Abia atunci am înțeles cât de necesară a fost decizia, dacă naște atâta rezistență”, a mai punctat Fritz.

horticultura curatenie cimitire timisoara (3)

Angajații Horticultura au început deja să facă curățenie în cimitire. Energia electrică a fost și ea repusă în funcțiune.

Vă amintim că fostul director al Direcției Clădiri, Terenuri, Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timișoara, Florin Răvășilă, a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție. Acesta este acuzat tocmai că a oferit contracte cu dedicație, contra cost, de administrare a cimitirelor din Timișoara.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

horticultura curatenie cimitire timisoara (1)

horticultura curatenie cimitire timisoara (4)

 

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro