Timişoara i l-a suflat Reşiței pe Elek, dar vine N’Kongue!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Retragerea  Unirii Tărlungeni din campionat pare să fi încheiat socotelile promovării în Seria a II-a, Timişoara distanţându-se şi mai mult după anularea rezultatelor din meciurile returului deja jucate, dar Metalul Reşiţa continuă seria transferurilor.

Apele nu mai sunt tulburi pe Bârzava după achitarea restanţelor financiare, iar în Valea Domanului se încearcă imposibilul, pentru că aşa pare în momentul de faţă încercarea de a câştiga lupta pentru promovare cu ACS Poli Timişoara. Puţinele speranţe care mai există pot deveni însă ceva mai justificate dacă şi Fortuna Poiana Câmpina ar abandona întrecerea. Situaţia în clasament s-ar mai echilibra, de data aceasta, cu avantaj pentru rosso-neri. Nu întâmplător, conducerea clubului reşiţean continuă tratativele pentru aducerea unor jucători importanţi.

untitled design set 970x90 px

Fostul dinamovist Alexandru Dandea a ajuns deja în Valea Domanului, în timp ce Adrian Cristea nu s-a arătat foarte încântat de ofertă. Vârful Unirii Tărlungeni, Robert Elek, jucător pe care patronul Cătălin Rufă l-a dorit foarte mult, s-a sucit în ultimul moment. Atacantul îşi dăduse acordul verbal şi era aşteptat pentru semnarea contractului, însă pe fir a intrat Dan Alexa, care l-a deturnat spre Timişoara, unde banii sunt mult mai mulţi. Urmează să ajungă însă sub comanda lui Daniel Opriţa un alt atacant pentru care a insistat Reşiţa. „Am căzut la un acord cu Christian N’Kongue, de la Vâlcea, jucător cu care am mai lucrat, pe care îl cunosc şi cred că ne va ajuta. Acum e în Camerun, îşi rezolvă cu paşaportul şi vine la Reşiţa”, a declarat Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro. Camerunezul de 31 de ani a mai jucat în România pentru Delta Tulcea, Oţelul Galaţi, FCM Târgu Mureş, ALRO Slatina şi CSM Râmnicu Vâlcea. Cătălin Rufă ne-a mai declarat că poartă tratative cu încă un nume important, jucător cu destule prezenţe în prima ligă, de la care aşteaptă un răspuns până mâine.

untitled design set 970x90 px

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Mare dandana cu venirea lui Dandea! La fel s-a făcut şi cu venirile lui Bobar, Cristea, Elek, că Fortuna se retrage dar a mai primit 3 puncte etc. Am rămas în schimb doar cu Dandea şi 20.000 de euro în minus precum şi cu 9 puncte avans a lui Poli prin retragerea Tărlungeniului. Stoica, la Caransebeş, a dat gol împotriva lui CraiOlguţa în amicalul de ieri. Noi jucăm cu Maşlocul…..

 2. Rossoner says:

  Aproape 24 de mii de euro s-au dat Ardealului Cluj pentru evitarea depunctarii.Asta e suma corecta care s-a dat conform actelor contabile .

 3. Observator says:

  În afară de Stanciu, nici unul nu mai scrie despre metalu Reşiţa. Acum este clar că Stanciu e turnătorul lui Rufă. Dar cum toarnă în două părţi? Vai şi-amar ! Bine fac colegii tăi domnu’ Stanciu că nu mai merg în Valea Domanului. Le este lehamite de oameni ca tine !

 4. alegatorul mituit cu 2 litri de ulei says:

  Domnul DANI STANCIU este cel mai bun gazetar din Caras- Severin si prin aceasta starneste invidie si critici la adesa sa .Altul ca dansul nu vad sa mai apara curand aici .Este omul care scrie cate ceva din cand in cand , ceilalti se complac sa maguleasca si sa se balaceasca in anonimat.Altfel spus le cam trece timpul fara sa faca nimic. Pana la urma vor uita si alfabetul limbi romane.Multi se comporta ca pe timpul raposatului cand se gudurau si sifonau toti ca sa-si pastreze posturile .Nu mai denigrati un om care chiar isi face treaba.

 5. dori says:

  ce achitarea a restantelor ? mai are 4 miliarde rufa datorie de achitat . dani stanciu fi corect in ce relatezi.

 6. suporter says:

  cred ca aici sunt prea multe salarii de dat/ decat ar fi necesar.paza , transport, hoteluri de multe stele in deplasari , multi observatori si semiobservatori aciuati, pripasiti pe langa echipa ca sa toace putina bruma de bani existenta.la paza cred ca ar trebui sa se reduca numarul lor la juma pentru ca nu suntem teroristi noi Resiteni infiltrati printre spectatori.probabil structura stufoasa toaca exact ce se cuvine celor ce-si dau viata pe teren pentru fiecare victorie .

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/