Timișoara: elevi, prinși cu droguri în curtea liceului

droguri la timisoara
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Doi elevi au fost prinși cu droguri în curtea unui liceu din Timișoara. Unul vindea, altul cumpăra substanțele interzise.

Jandarmii i-au văzut pe cei doi în curtea Colegiului Tehnic de Vest, în zona terenului de sport, și li s-a părut suspect comportamentul lor. Așa că i-au percheziționat.

„Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină. Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic. Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara.

Celălalt tânăr, de 18 ani, a spus că a achiziționat substanța din curiozitate. Acesta a ispășit o pedeapsă privativă de libertate. Ambii sunt cercetați acum de Poliție.

promovare banner maxagro

Update, ora 11:48

Cei doi tineri nu sunt elevi ai liceului. Unul studiat aici, iar altul la un liceu privat.

Conducerea școlii nu are cunoștință despre identitatea tinerilor și nu a putut confirma că unul dintre aceștia ar fi fost elev al unității de învățământ. Din informațiile, pe care le avem, tinerii au fost identificați cu posibile substanțe interzise asupra lor”, a transmis Inspectoratul Școlar Timiș.

Școala dispune de un singur portar. Ca măsură de securitate, direcțiunea școlii a hotărât ca poarta de acces în curte să fie permanent încuiată.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/