„Timișoara decide”! Proiectele propuse de cetățeni mai pot fi votate câteva zile

piata unirii1
publicitate si promovare in ziar

Au mai rămas doar câteva zile în care se pot vota proiectele propuse de timișoreni pentru a fi finanțate de către primărie prin bugetul participativ. Peste 5.000 de timișoreni și-au dat deja votul, urmând ca această etapă să se încheie la data de 15 iulie.

Primăria Timișoara anunță că peste 5.000 de persoane au votat deja proiectele propuse de cetățeni pe care doresc ca instituția să le pună în practică în prima campanie de buget participativ. Această campanie este intitulată „Timișoara decide!”, bugetul alocat de primărie pentru bugetul participativ fiind de trei milioane de lei.

Concret, sunt susținute proiecte din cinci domenii cheie: orașul mobil, orașul verde, orașul relaxat, orașul comunităților și orașul digital. Proiectele care nu s-au încadrat în aceste categorii sunt catalogate ca fiind „alt domeniu”. Etapa de votare a proiectelor preferate se încheie la data de 15 iulie.

Cum puteți vota pentru proiectele favorite? Vă invităm să parcurgeți lista de proiecte și să le susțineți pe cele care au impact în zona în care locuiți sau corespund cu preferințele voastre. Puteți alege maximum 5 proiecte, de la cele pentru amenajare spații verzi, la locuri de joacă, terenuri de sport sau altele. Înregistrați-vă online pe platforma Decidem și votați proiectele preferate. Un click pe butonul alocat pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara vă conduce, de asemenea, către platforma de vot a campaniei Decidem. Veți aloca un vot unic fiecărui proiect ales. Dacă doriți să votați fizic, puteți face acest lucru la Serviciul de Guvernanță Participativă și Management Cartiere din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. Adresa este Piața Victoriei nr. 5 (lângă Prospero)”, a informat Primăria Timișoara.

În 18 iulie, vor fi anunțate rezultatele votului.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01