Timișoara City Marathon powered by UPT

stiri din timisoara city marathon
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Sub sloganul „Alergăm împreună, trăim istoria, ne proiectăm viitorul în fiecare pas”, din 2024, evenimentul sportiv Timișoara City Marathon se va desfășura în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara.

Clubul Sportiv Alergotura, organizatorul Timișoara City Marathon, și Universitatea Politehnica Timișoara reprezintă o punte între două dintre tradițiile timișorene fundamentale: sportul și educația. TCM devine astfel parte a unei noi viziuni, în care fiecare pas al maratonului poartă povestea orașului nostru și a oamenilor care îl fac special.

„Prin această colaborare, ne propunem să inspirăm și să încurajăm atât realizările individuale, cât și spiritul de echipă, întărind legăturile dintre educație și sănătate, între tradiție și inovație. La Politehnică, educația și sportul au mers mână în mână încă din primul an de activitate, în urmă cu mai bine de un secol. După cum știm, Societatea Sportivă a Studenților din Politehnica Timișoara s-a înființat în 1921, la doar câteva luni de la înființarea universității. În timp, Poli a devenit cel mai iubit și cel mai important brand al Timișoarei”, a declarat conf. univ. dr. ing. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Prin diversele sale curse, Timișoara City Marathon este un eveniment accesibil tuturor categoriilor de alergători. La linia de start sunt așteptați toți cei care iubesc sportul și experiențele noi, sperând să atragă o diversitate cât mai mare, din cât mai multe orașe și țări.

„E un nou început pentru Timișoara City Marathon. Nu doar alergăm împreună și trăim istoria orașului nostru, ci ne și proiectăm viitorul împreună. Astfel, unirea tradiției Timișoarei cu energia inovatoare vine ca un pas firesc în care istoria și viitorul se întâlnesc în armonie.  Avem o bază solidă, o moștenire lăsată de Eugeniu de Savoya care la 18 octombrie 1716 a intrat în cetatea Timișoara, readucând Banatul în rândul civilizației europene. Pe ea ne bazăm și ne construim visele care ne transportă în viitor”, a declarat Alexandru Lorinți, președinte Alergotura.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Cea de-a opta ediție a maratonului va avea loc duminică, 27 octombrie 2024. În scurt timp se vor deschide înscrierile.

 

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/