CCIA Timiș, invitată cu o delegație de afaceri în Republica Moldova

stiri CCIA Timisoara vizita în Republica Moldova
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Autoritățile din Bălți, Republica Moldova, au lansat invitația către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a de organiza o misiune economică în țara vecină. 

Președinta CCIAT Florica Chiriță a primit, la începutul săptămânii, vizita Tatianei Anatol Dubițkaia, viceprimar al Primăriei Bălți din Republica Moldova, purtător al mesajului președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Ea a fost însoțită de consulul Republicii Moldova la Timișoara, Silviu Șofronie.

Scopul principal al întâlnirii a fost prezentarea unei serii de evenimente de mare anvergură care vor avea loc în cursul lunii octombrie a acestui an la Bălți și Chișinău, precum și lansarea invitației către CCIAT de a organiza o misiune economică cu acest prilej.

Astfel, în 2 octombrie, în coordonarea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria Bălți, se va organiza un Forum de Afaceri Republica Moldova-România, eveniment dublat de participarea la deschiderea celei de-a 30-a ediții a Consum Expo și la o cină festivă. În 3 octombrie, firmele timișene vor participa la Chișinău, la deschiderea Pro-Industria, unde sunt așteptați înalți oficiali ai președinției Republicii Moldova și ai administrației publice centrale și locale. Totodată, președinții CCIA Timiș și CCI a Republicii Moldova vor semna un protocol de colaborare, document-cadru care stabilește condițiile unui parteneriat eficient și viabil destinat promovării și dezvoltării relațiilor între cele două comunități de afaceri.

publicitate Timisoara banner maxagro

Misiunea economică se va încheia cu vizita la Combinatul de Vinuri Cricova, un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și pentru vinurile sale excelente.

„Vă mulțumesc pentru vizită și pentru invitația de a organiza o misiune economică timișeană, cunoscând interesul multor companii membre ale CCIAT și nu numai, de a dezvolta afaceri cu parteneri din Republica Moldova. Vom lansa invitația către firme și vom fi prezenți la toate aceste evenimente remarcabile. Totodată, suntem onorați de invitația conducerii camerei de comerț naționale de a semna un protocol de colaborare ce ne va oferi posibilitatea de strânge relațiile inter-instituționale și de a stabili o agendă de evenimente în beneficiul firmelor noastre”, a declarat președinta CCIAT, în finalul întâlnirii.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/