Timișoara, Capitala Magiei! Unii dintre cei mai apreciați iluzioniști ai lumii au ajuns în orașul de pe Bega

magie 4
po 1000x100px (3)

Timișoara va fi martora celui mai impresionant show de magie din România, duminică, de la ora 19, la Sala Constantin Jude. 

Unii dintre cei mai apreciați iluzioniști ai lumii au ajuns la Timișoara pentru a oferi o seară magică celor care vor alege să petreacă alături de aceștia, la primul festival internațional de magie desfășurat în Banat.

AARON CROW, vedeta American Got Talent cu peste 500.000.000 vizualizări în mediul online; CHRISTIAN WEDOEY, cel mai bun evadator subacvatic al momentului; ANCA & LUCCA, campionii mondiali la Mentalism; BILL CHEUNG, campionul mondial la categoria Card Magic; MARIANO GONI, un Messi al trucurilor de CloseUP Magic; LORENZO-CRISTIAN, primul iluzionist român care a urcat pe podiumul olimpiadelor de magie FISM, au fost convinși de căldura cu care i-au întâmpinat timișorenii că publicul de aici merită momente inegalabile.

magie 6

Oaspeții festivalului de magie s-au afișat pe nepusă masă, sâmbătă după-amiază, în Iulius Town, la evenimentul de lansare TIME FOR MAGIC, oferind o surpriză fanilor acestui fenomen, deși prezența acestora nu fusese anunțată de organizatori. Prinse de atmosferă, vedetele nu s-au putut abține să nu intre în joc și să nu își uimească publicul cu câteva trucuri de senzație.

Cunoscutul iluzionist român Johannes i-a vrăjit pe cei prezenți cu momente ce fascinează implacabil cu cărțile de joc, un Hopa-mitică de mari dimensiuni a captat privirile curioase și un shaolin a levitat sfidând gravitația, alături de fete frumoase în costume populare din Banat și Maramureș.

Momentele au lăsat audiența cu gura căscată și, stârniți de mirajul celor văzute, mulți dintre cei prezenți și-au promis să nu rateze adevărata demonstrație de forță, cea pe care Sala Constantin Jude o va găzdui în premieră, duminică, de la ora 19.00, la Gala Magic Show.

1000x200 dacus 02

Un alt moment inedit care a adus succesul lansării festivalului a fost oferit de invitatul special al lui Lorenzo-Cristian, Dorian Popa, pe care fanii îl știu ca actor, cântăreț ori vloger, dar niciodată centrul unui număr de magie. Acesta „a luat masa la înălțime” în timp ce levita și, ca să ne facă poftă de și mai multă magie, ne-a dezvăluit că în Gala Magic Show din această seară de la Sala Olimpia, va apărea pur și simplu pe scenă…din spumă de carbon.

Muzică, dans, culoare, suspans, magie, toate au fost ingredientele unei lansări de succes, garanția unei gale memorabile, care va avea loc duminică, 23 octombrie, de la 19.00, la Sala Constantin Jude.

Astăzi, este șansa Timișoarei să-i cunoască pe acești titani ai magiei care au impresionat o lume întreagă prin talentul lor, recunoscut în cele mai tari competiții din domeniu, precum olimpiada de magie, campionatele mondiale sau europene de iluzionism.

Acțiunea este finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2022.

Detalii despre festival găsiți aici. Pentru bilete și abonamente intrați aici.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px