Timișoara 89ers a obținut un nou succes înainte de derby-ul Banatului la fotbal american, cu Reșița Locomotives

Echipa de fotbal american Timișoara 89ers a câștigat lejer, la scorul de 40-6, partida din deplasare de pe terenul celor de la Mureș Monsters. Momentan, timișorenii sunt liderii sezonului regulat, după ce anterior au obținut un succes cu Bucharest Rebels și au pierdut cu Cluj Crusaders.

Timișorenii au deschis scorul în urma unui touch-down reușit de Charles Babb, iar la cele 6 puncte s-a adăugat conversia lui Remus Baizath. Denis Caragia a ajuns și el în end-zone-ul gazdelor și primul sfert s-a terminat cu o-14. În al doilea sfert, Babb și Caragia au reușit alte touch-down-uri pentru bănățeni, iar gazdele au punctat prin Hunor Szolosi. După 26-6, în sfertul trei nu s-a punctat, pentru ca în ultimul parțial, pentru timișoreni să mai dea două touch-down-uri același Charles Babb. Jerod Jones a reușit conversia la al doilea și a stabilit scorul final.

Momentan, cu un meci mai mult decât Crusaders, 89ers sunt liderii sezonului regulat. Ultimul meci de dinainte de play-off va fi în 18 mai la Timișoara, cu Reșița Locomotives.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Sursă foto: firstdown.ro

banner 970 x 250