Timișoara 2023. Știință, tehnologie, teatru și muzică, în această săptămână

teatru la Timisoara
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

În cadrul programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, au loc o serie de evenimente în această săptămână, în orașul de pe Bega.

Asociația Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii anunță că, în această săptămână, au fost pregătite evenimente pentru toate gusturile. Este vorba de acțiuni dedicate științei, tehnologiei, teatrului sau muzicii, care au loc în cadrul programului TM2023.

Știință, tehnologie, teatru, empatie, anime, muzică. Sunt doar câteva „ingrediente” care alcătuiesc, în această săptămână, rețeta culturală de care ne putem bucura cu toții. În plus, avem, în premieră, și o bienală dedicată patrimoniului cultural, a cărui importanță este tot mai mult conștientizată în ultimii ani. Ne întâlnim și cu Sarmalele Reci, în turneu aniversar, dar și cu Mircea Baniciu sau Tudor Gheorghe. Avem și expoziții noi, precum cea a Ioanei Nemeș sau „Paralelele” româno-sârbe de la Muzeul Național de Artă. Avem și teatru pentru toate vârstele și gusturile, dar și un festival de muzică al cărui concert inaugural îl are drept oaspete pe unul dintre cei mai valoroși contratenori din lume”, a informat Asociația TM2023.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

De asemenea, nu au fost uitate petrecerile la care cei prezenți pot dansa pe muzica preferată.

Programul complet al evenimentelor este disponibil AICI!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/