Timișenii continuă să încalce prevederile Ordonanței Militare. Amenzi de 650.000 de lei au fost aplicate într-o singură zi!

În cursul zilei de ieri, organele de Poliție și Poliție Locală s-au aflat din nou pe teren pentru a verifica dacă persoanele aflate în carantină respectă normele de izolare și, de asemenea, au participat la verificările din teren. Două persoane nu au respectat măsurile de izolare, iar amenzile pentru circulație fără declarație pe proprie răspundere au atins suma de 650.000 de lei.

Pe 26 martie fost verificate 1.220 de locații de izolare și carantinare. În urma verificărilor, autoritățile au constatat că două persoane nu respectau măsurile de izolare și prin urmare au aplicat amenzi în valoare de 6.000 de lei. În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au sancționat 457 de persoane, cuantumul amenzilor fiind de 650.000 de lei. Amenzile s-au acordat pentru nerespectarea măsurii de circulație a persoanelor, conform prevederilor Ordonanței Militare.

Și jandarmii sunt pe poziții

leader board 728 x 90 px

Inclusiv jandarmii timișeni s-au alăturat mobilizării polițiștilor și au acordat amenzi de 12.000 de lei. Tot în cursul zilei de 26 martie au fost verificate de către jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș 29 de persoane care sunt în carantină la domiciliu. Toate persoanele identificate au respectat normele impuse de Ordonanța Militară. Jandarmii au acordat în ultimele 24 de ore 35 de sancțiuni în valoare de 3.000 de lei pentru că nu dețineau declarație pe propria răspundere. Tot pentru ziua de 26 martie, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara a aplicat 47 de amenzi în valoare de 12.000 de lei, tot pentru circulația fără justificare.