TiERRA – Noul loc preferat al iubitorilor de cafea și bubble tea

tierra alex galbenu estera galbenu
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Reșița se bucură de un nou local cu ceaiuri bubble tea, cafele și croissante delicioase! TiERRA își propune să aducă împreună comunitatea celor pasionați de produse de calitate autentice.

Numele și imaginea brandului sunt legate de natură și plăcerile gustative. Cuvintele „tea” (ceai) și „terra” (pământ) au fost îmbinate la fel cum TiERRA îmbină tradiția ceaiului cu inovația contemporană.  „TiERRA își propune să fie mai mult decât un simplu loc de întâlnire. Dorim să creăm o comunitate în jurul valorilor de autenticitate, creativitate și pasiune pentru arta ceaiului și cafelei. Ne mândrim cu o ofertă diversificată, de la bubble tea inovator, ceaiuri selecționate cu grijă, până la cafea de specialitate și gustări delicioase, toate pregătite și prezentate cu o deosebită atenție la detaliu”, au transmis Estera și Alex Galbenu, creatorii brandului.

tierra

Situat vizavi de Muzeul Banatului Montan, clienții trec printr-o mini-grădină și își pot servi băuturile la terasa localului, unde sunt întâmpinați cu multă căldură. TiERRA este locul ideal pentru cine dorește să ia o pauză, în liniște și alături de ceva dulce.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100
tierra exterior

„Nucleul ofertei noastre se concentrează pe bubble tea, o băutură emblematică pentru TiERRA, alături de o gamă variată de cafele și ceaiuri selectate. Croissantele dulci și sandwichurile completează meniul, satisfăcând nevoile clienților în căutare de gustări rapide, dar sănătoase și gustoase. Angajamentul nostru față de calitate și inovație se reflectă în fiecare produs servit, fiecare băutură fiind o expresie a pasiunii noastre pentru excelență. Spre viitor, cu pasiune și determinare”, au încheiat Estera și Alex.

tierra terasa

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/