Tichie de mărgăritar! Deși refuză să participe la audiențe, primarul Lugojului și-a deschis pagină de Facebook să își laude realizările

Supărat nevoie mare că în ultima perioadă media locală și regională nu îi mai laudă realizările inexistente, primarul Lugojului, Francisc Boldea, și-a deschis, după 11 ani de mandat, o pagină oficială pe Facebook.

Realizată în urmă cu câteva zile, pagina are deja câteva postări, pornind de la justificarea conform căreia actualul primar este get-beget lugojean, cu o căruță de oase în cimitir, adică exact poveștile cu care a câștigat fotoliul de primar în 2008. „Niciodată nu am făcut un secret din faptul că sunt lugojan din tată-n fiu. Ca unul care am o căruță de oase la cimitir, cum se zice din bătrâni, știu prea bine că versurile din folclor «Nu-i român ca bănăţanu’, Bănăţan ca lugojanu’, Lugojan ca Brediceanu» nu sunt vorbe goale, ci ele surprind perfect esența acestor locuri și adevăratul spirit lugojan. Lugojul înseamnă pentru mine căminul unde m-am născut, locul unde mi-am petrecut copilăria și adolescența, dar și orașul în care am cunoscut cele mai mari împliniri profesionale”, scrie Boldea.

Acesta a spus că și-a făcut pagină de Facebook pentru a avea replică la unele minciuni și aberații, care se propagă prin intermediul acestei rețele de socializare.

„Am făcut această pagină pentru că trebuie să existe și o informare corectă, ce poate fi verificată, în afară de minciuni, aberații scrise de unii. Trebuie să fie și un punct de vedere al celor care fac lucrurile în oraș, nu doar al celor care le critică. Apar tot felul de aberații, care depășesc orice limită”, s-a justificat primarul Francisc Boldea.

Doar că multe dintre „aberațiile” catalogate astfel de primar și apărute în presă sunt verificabile pe teren și nu pe rețelele de socializare, iar municipiul Lugoj este blocat în ultimii ani de proiecte care nu se mai termină: rețeaua de apă, bazinul acoperit, reabilitarea zonei centrale sau de altele realizate prost: stația de epurare, refacerea zonei pieței etc. La toate acestea se mai adaugă și faptul că actualul edil nu mai are niciun fel de dialog direct cu cetățenii, în acest an lipsind aproape total de la audiențele publice, la fel cum a refuzat să răspundă și la audiențele online.

Primarul Lugojului spune că pagina este administrată chiar de el, deși la cât este de atehnic e greu de crezut că poate edita filmulețele video postate sau chiar fotografiile, care toate arată ca de album. Așadar, mulțumiri Biroului Management, Proiecte, Programe și serviciului de Secretariat…