The Motans și Phoenix, film românesc și motoare turate!

Bocșa prinde culoare și se trezește la viață după o perioadă destul de întunecată și lipsită de perspective! Se aprind reflectoarele, în scenă urcă nume sonore, iar orașul se pregătește să primească numeroși vizitatori!

Recitatul de muzică vieneză din cariera de piatră, unic în lume datorită locației alese, a fost doar primul eveniment dintr-un spectaculos calendar pe care administrația locală l-a pregătit vara asta. Mirel Pascu încearcă să dea culoare Bocșei prin investițiile făcute în zonele de agrement, dar și prin tot felul de evenimente organizate pentru categorii diferite de public. Bocșa nu e mai e doar orașul micilor artiști, al celor care nu au loc pe marile scene, ci a devenit un adevărat punct de atracție pentru iubitorii de muzică clasică, pentru cei care apreciază filmul românesc, pentru rockeri și pasionații pe două roți sau tinerii care exultă pe hit-urile momentului.

„În 15 iulie avem la Bocșa Festivalul de Film Românesc. Marele regizor Ioan Cărmăzan, bocșeanul nostru cu care ne mândrim, va fi aici și vom urmări pe marele ecran producții mai vechi sau mai noi de mare succes ale cinematografiei românești. Apoi, la Mănăstirea Sfântul Ilie avem hramul bisericii, mare sărbătoare, Sfântul Ilie fiind patronul spiritual al orașului. Avem Zilele Orașului Bocșa, în 22 și 23 iulie. În prima zi avem un frumos program de muzică populară, ne fălim cu folclorul bănățean, iar în a doua seară ne distrăm cu The Motans, trupă pentru care am insistat și am făcut eforturi la solicitarea tinerilor din oraș.”, ne-a declarat Mirel Pascu, primarul Bocșei.

Finalul lunii iulie va aduce la bocșa o trupă legendară. Phoenix va marca 60 de ani de la înființare cu un concert grandios. „E vorba despre Festivalul Motors Rock, de prima sa ediție. Am discutat cu domnul Nicu Covaci, sunt 60 de ani de la înființarea trupei, și mi-a confirmat prezența. Vor fi marcați la Bocșa cei 60 de ani de Phoenix, ceea ce e o mare bucurie pentru noi. Așteptăm un public numeros, așteptăm cât mai mulți băieți cu geci de piele călare pe motoare pentru că e un festival dedicat lor, motocicliștilor și celor care iubesc muzica rock.”, a mai dezvăluit primarul Pascu.