Teren din Timișoara pe care se aruncau gunoaie, transformat în parc

parc pe un teren din zona kuncz din timisoara

Un teren din zona Kuncz din Timișoara, pe care se aruncau frecvent gunoaie, va fi transformat de către primărie într-un parc cu loc de joacă.

Primăria Timișoara laudă spiritul civic al celor care locuiesc în zona Kuncz. Asta pentru că, la o lună distanță de când un teren din cartier a fost igienizat, comunitatea a reușit să mențină locul curat.

Locuitorii de aici s-au mobilizat și nu mai permit aruncarea deșeurilor pe acest spațiu. La sesizarea cetățenilor și în colaborare cu managerul de cartier (reprezentantul primăriei în zonă), în urmă cu o lună, Primăria Timișoara, a organizat, în doar câteva zile, o acțiune de ecologizare în zona Kuncz. A fost eliminată o rampă de gunoi clandestină uriașă, cu un volum de 220 mc de deșeuri”, a informat Primăria Timișoara.

1000x200 dacus 02

Potrivit reprezentanților instituției, pe acest teren va fi amenajat un parc cu loc de joacă, pe o suprafață de 8.000 de mp.

Suntem în faza de pregătire a documentațiilor necesare demarării investiției, iar la anul vom începe lucrările de amenajare a parcului. În plus, în primăvara anului viitor, vom planta aici aproximativ 100 de arbori”, a detaliat Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro