Teren de fotbal sintetic cu nocturnă – pe ultima sută de metri la Moldova Nouă

Veste bună pentru copiii din zona centrului civic pasionați de sportul-rege. Lucrările pentru amenajarea unui teren de fotbal sintetic cu nocturnă vor ajunge la finalitate în maximum o săptămână.

Petiția micuților din cartierul Orașul Nou, zona centrul civic, aceea de a avea un teren sintetic de fotbal asemănător celor din alte orașe va fi dusă la finalitate de către administrația publică locală de la malul Dunării. În acest sens, nocturna și împrejmuirea terenului reprezintă obiective deja bifate, singura piesă pentru completarea puzzle-ului rămânând montarea gazonului sintetic, procedură care va fi îndeplinită până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Inaugurarea noului teren de fotbal va avea loc după data de 15 august printr-o competiție sportivă disputată între „civicarii de ieri” și „civicarii de azi” cu referire la generațiile de copii din zona Centrului Civic.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

În plus, reprezentanții primăriei Moldova Nouă au subliniat că lucrările pentru crearea/modernizarea locurilor de joacă vor continua în cadrul tuturor localităților ce alcătuiesc UAT-ul.

publicitate si promovare online banner maxagro