Teregova are sală de evenimente de 20 miliarde!

La Aşezământul Cultural Teregova a avut loc săptămâna trecută recepția finală a sălii de festivități, poate cea mai spectaculoasă din județ, cel puțin din punct de vedere al capacității, aceasta putând găzdui evenimente pentru 2.000 de persoane!

Maria Damian, primarul din comuna Teregova, a finalizat recent unul dintre proiectele începute de fostul edil, soțul său, Marius Damian. Este vorba despre o sală impresionantă de festivități, la căminul cultural. „Pentru noi, orice proiect pe care îl facem este important, dar sala de festivităţi este una dintre cele mai deosebite din judeţ. Are o capacitate foarte mare, de aproximativ 1.500-2.000 de persoane. De fapt, este un complex. Are legătură cu vechiul cămin cultural şi s-a format un complex foarte frumos. Pentru noi, era utilă. Se fac nunţile şi evenimentele de anvergură, era nevoie de spaţiu, de o sală de mare capacitate. În total, investiţia se ridică undeva la 20 de miliarde. Avem sala de spectacole, cu 600 de scaune, a fost reamenajat şi fostul cămin, avem un muzeu, sală 3D pentru tineret, avem staţii, proiectoare, tot ce ţine de dotări interioare, mese pentru peste 1.000 de oameni!”, a dezvăluit Maria Damian.

Sala de festivități are și o bucătărie deosebită, mai rar întâlnită. Este vorba despre o bucătărie tradițională, în care se va putea găti după cele mai vechi rețete din Banat. Și asta pentru că au fost făcute cuptoare speciale pentru cazane!