Terapii de recuperare post-COVID-19 la Grand Hotel Minerva & SPA Băile Herculane

Grand Hotel Minerva din Băile Herculane se reinventează de la o zi la alta pentru ca turiștii să fie satisfăcuți de serviciile oferite, chiar și în pandemie.

Regina stațiunii de pe Valea Cernei nu se dezice de titlul său, fiind catalogată pe drept cartea de vizită a eleganței și bunului gust și mai ales pentru grija deosebită manifestată față de clienți. Cum vremurile noi cer măsuri noi, în ultima perioadă Grand Hotel Minerva Resort & Spa oferă un pachet de servicii de recuperare post-COVID, prin intermediul căruia sunt puse la dispoziția oaspeților proceduri terapeutice ce ajută la recuperarea organismului. Setul de proceduri a fost aprobat de medici de Pneumologie din spitalele de notorietate din România, iar terapiile sunt recomandate personalizat fiecărui pacient, care este consultat chiar din prima zi, la cazare.

De asemenea, Grand Hotel Minerva Resort & Spa oferă și alte terapii pentru relaxare și anti stres prin apele termosaline. Băile de sare sunt capabile să ajute la reglarea electroliților, iar funcția nervului este îmbunătățită. Sistemul nervos se bazează pe fluxul electric din corp pentru a transmite mesaje și semnale în mod eficient, ceea ce poate ajuta funcția musculară și chiar la activitatea cognitivă.

leader board 728 x 90 px

Pentru cei care suferă de insomnie sau întreruperi în mod regulat ale somnului, o baie cu sare poate fi o soluție rapidă și simplă. Caracterul liniștitor al magneziului, un mineral care este prezent în celulele corpului, joacă un rol important în funcția de neurotransmițători.

Centrul „Balneo Minerva” este cireașa de pe tort, un pachet perfect împachetat de personalul medical pregătit ca la carte și procedurile special structurate pentru a scăpa de stres, oboseala cronică, de stări de anxietate și tulburări de somn. Balneo Minerva Resort & Spa recomandă tratamente ce pot preveni afecțiuni precum: boli reumatice, boli ale coloanei vertebrale, boli ale aparatului locomotor, boli de piele, boli ginecologice, boli ale sistemului nervos periferic. Specialiștii stau la dispoziție cu schema de tratament personalizată, proceduri cu specific balnear și aparatură medicală cu tehnologie inovatoare.