Terapia cu ozon, eficientă în cazul pacienților bolnavi de Covid-19. Grand Hotel Minerva oferă soluții atât de prevenție, cât și de tratare prin Ozonoterapie

La Băile Herculane, în premieră, se pot efectua terapii cu ozon de către pacienții care au suferit de COVID-19. Grand Hotel Minerva oferă pachete de tratament, dar și de prevenire a infectării prin imunizare cu Ozonoterapie.

Ozonoterapia este utilizată cu succes în dermatologie, în combaterea infecțiilor virale și bacteriene, a celor fungice, stimulează sistemul imunitar, reduce durerile, accelerează eliminarea toxinelor.

De aceea, la Grand Hotel Minerva din Băile Herculane, prin aparatura achiziționată și cu ajutorul a doi medici specialiști, s-au creeat premisele efectuării terapiilor cu ozon, care pot ajuta deosebit de mult persoanele care au suferit de coronavirus, ne-a declarat Cătălina Iovan, reprezentantul Hotelului cu cel mai complex și elegant Centru Balnear din stațiunea de pe Valea Cernei.

leader board 728 x 90 px

Centrul balnear ajută și în faza de prevenție și numai de vindecare și tratament. Proceduri precum băile individuale cu sulf, hidroterapia, băile cu sare, sau ozonoterapia sunt oferite turiștilor în cadrul Centrului de Prevenție, Tratament și Recuperare Balneo Minerva. Aici persoanele aflate în nevoi și nu numai pot beneficia de TECAR terapie. Prin terapia TECAR se pot trata leziuni acute traumatice, sechele de fracturi, afecțiuni articulare, epicondilita, sindromul de impingement al coafei rotatorilor, tendinita patelara, chistul Baker, fasciita plantara, metatarsalgia, tendinita calcaiului, gonartroza, coxartroza, coxalgia, dureri de gât, sciatica, sindromul de tunel carpian, artropatie de boli autoimune. De asemenea, pornind de la premisa că este mai bine să previi decât să ajungi în stadiul de a trata, Balneo Minerva Resort & Spa vă invită să preveniți afecțiuni precum: boli reumatice, boli ale coloanei vertebrale, boli ale aparatului locomotor, boli de piele, boli ginecologice, boli ale sistemului nervos periferic. Specialiștii noștri stau la dispoziție cu schema de tratament personalizată, proceduri cu specific balnear și aparatură medicală cu tehnologie inovatoare. Poate cel mai important în această perioadă de pandemie, când ne este teamă să nu contactăm virusul sau, poate chiar am trecut prin această criză…, noi putem ajuta prin Ozonoterapie, cu tratament corespunzător și cu asistență medicală oferită de către doi medici specialiști.”, ne-a declarat Cătălina Iovan.

Reprezentantul Grand Hotel Minerva a mai specificat că Ozonaterapia este folosită în țări ca Spania, Italia, China grav afectate de epidemie, starea multor pacienți care erau pe punctul de a fi intubați și conectați la ventilatoare s-a ameliorat datorită tratamentului cu ozon.