Temutul interlop, care a semănat teroare în Clisura Dunării, a fost condamnat definitiv!

Curtea de Apel Timișoara a pronunțat astăzi sentința în cazul lui Stelian Mocanu. Alături de alte 15 persoane, acesta a făcut parte dintr-un grup organizat, demascat de DIICOT și anihilat în urma unor ample acțiuni.

După ce Stelian Mocanu, celebru în Clisura Dunării, a fost acuzat şi arestat pentru tentativă de omor alături de liderul interlop Sorin Udrea, astăzi judecătorii l-au condamnat la cinci ani de închisoare!

Mocanu a luat în repetate rânduri legătura cu reporterii Express de Banat pe pagina de socializare Facebook, cerându-le să nu mai scrie vreun material la adresa sa pentru că ofițerii și procurorii DIICOT au scris „numai prostii” în rechizitoriul întocmit și că el ar fi, de fapt, nevinovat.

„Chestiile și adevărurile din rechizitoriu ți le pot spune eu, nu e ce e fabricat de domnul procuror, a precizat Mocanu. Întrebat la rândul său dacă dorește să își exprime punctul de vedere, acesta a declarat în trecut că „nu este momentul”.

Magistrații însă l-au sancționat după ce au analizat probele puse la dispoziție de procurori, astfel că Stelian Mocanu va trebui să stea în spatele gratiilor o bună perioadă de timp.