Teixeira, perla Banatului!

Caransebeșul a semnat cu Frederico Leonardo Teixeira, un trăgător secund care va ajuta apărarea gugulanilor în sezonul următor. Potrivit vicepreședintelui grupării bănățene, Valentin Dascălu, Fred Teixeira vine din Grecia, de la Lamia Club, și a jucat mulți ani în Israel, dar și în Argentina și Spania.

„Palmaresul este impresionant la cei 33 de ani ai jucătorului: finalist în 2012-2013 în Challenger Cup, locul II în Super Ligă în Israel, locul II cu echipa în Campionatul Argentinei și lista poate continua. Să sperăm că va face o figură frumoasă și în Campionatul României sub tricoul Caransebeșului”, ne-a declarat vicepreședintele clubului de volei, Valentin Dascălu.

Cu acest jucător se încheie lista trăgătorilor secunzi la Caransebeș. Brazilianul Fred  Teixeira I se alătură ucraineanului Igor Merkusev, și el adus în această vară pentru sezonul următor, și lui Emil Lung, jucătorul care a ajutat la promovarea echipei în Divizia A 1 și care a ajutat și la salvarea de la retrogradare a bănățenilor.

Comments

  1. arcaş says:

    De când are Caransebeşul echipă de “TRĂGĂTORI”?? Eu sunt din Văscăuţi, ţin cu gugulanii şi nu am înţeles despre ce sport este vorba în articol, tir cu arcul, handbal cu puşca, fotbal cu pistolul sau ţurca cu trasul de roabă?

  2. Opinia Publica says:

    Este vorba de “trasul la masea”.