Teilor Exclusive, noua destinație de shopping dedicată celor care iubesc bijuteriile rafinate!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Iulius Town a adăugat în portofoliul său încă un concept-store premium. Teilor Exclusive s-a deschis recent la parterul Iulius Town și propune colecții exclusiviste de bijuterii în serii limitate, inele de logodnă, verighete atent selectate și o diversitate de piese pentru ea și el.

Fiecare bijuterie propusă poartă o semnificație deosebită sau are prinsă în montură pietre prețioase extrem de rare. Diamantele sunt amfitrioanele noului concept-store, însoțind aproape de fiecare dată ametistele, smaraldele, safirele, tanzanitele și toate celelalte pietre veritabile, cu un colorit deosebit. De altfel, pietrele care strălucesc în monturile bijuteriilor Teilor Exclusive sunt 100% naturale, iar proprietățile lor uimitoare se reflectă în claritatea și nuanțele lor perfecte.

Începând cu perle tahitiene, safire sau rubine, până la o varietate largă de pietre semiprețioase, precum turmalină verde, topaz London Blue, piatra lunii, ochi de tigru, kunzit, opal, acvamarin, lapis, garnet, agate ori onix, elementele care definesc bijuteriile premium cuceresc prin eleganța lor.

1000x100 (3)

Pornind de la ideea că o bijuterie trebuie să fie autentică, durabilă și să îi poarte pe clienți într-o lume plină de emoții și senzualitate, Teilor a pus accent, încă de la înființarea sa, de acum mai bine de 20 ani, pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferă. În prezent, deține o rețea de peste 40 de magazine la nivel naţional, în principalele orașe din țară, un magazin în Sofia și unul în Varșovia.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/