Teatrul Național Timișoara vine la noi acasă! Ce spectacol vedem în această seară?

În fiecare miercuri, vineri și duminică, grijile se pun deoparte, iar fotoliul din sufragerie se transformă în scaun de spectator. TNT dă startul seriei „Întâlniri la voi acasă” cu o piesă foarte dragă publicului timișorean!

Iubitorii de teatru (chiar și de la distanță) se vor bucura în această seară de unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Național, „Sunt o babă comunistă”, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu. Dincolo de hohotul de râs, de muzică și de lumină, această comedie plină de energie pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara din 25 martie, ora 20.00, până vineri, 1 mai. Spectacolele pot fi accesate de pe site-ul www.tntimisoara.com, cât și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter ale Teatrului Național.

TNT oferă înregistrarea premierei spectacolului din 3 noiembrie 2019, evenimentul care a deschis FEST – FDR 2019. La finalul spectacolului, publicul poate urmări și discuția dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul și publicul din seara respectivă.