Teatrul German din Timișoara are director nou!

teatrulgerman.ro

Teatrul German de Stat Timișoara are, începând de ieri, un nou manager interimar. Este vorba despre actrița Ioana Iacob, numită prin dispoziția primarului Nicolae Robu.

Timp de trei ani, instituția de cultură a fost condusă de inginerul mecanic Ioan Boldureanu, care l-a înlocuit în 2017 pe Lucian Vărșăndan.

„Teatrul German de Stat este o instituție foarte importantă în angrenajul cultural al orașului și am considerat că, la început de stagiune, este nevoie de plus valoare în zona activității artistice. Gestionarea activității instituției necesită pe lângă competențe administrative și o viziune și experiență în domeniul teatral. Suntem convinși că doamna Ioana Iacob va aduce un nou impuls activității artistice la început de stagiune, așa cum a făcut-o și în anul 2016 când  Teatrul German de Stat a reușit să obțină un număr impresionant de premii în țară și străinătate. Îi mulțumim domnului Boldureanu pentru activitatea intensă și apreciată depusă într-o perioadă foarte grea a Teatrului German de Stat și suntem convinși că va fi un sprijin real, din punct de vedere administrativ pentru noul manager”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Ioana Iacob, are 40 de ani și este absolventă a Secției de Actorie în limba germană a Facultății de Muzică din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Sursa foto: teatrulgerman.ro