Teatrul de Vest din Reșița suspendă spectacolele pentru copii! Ce se întâmplă cu cele pentru adulți?

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Teatrul de Vest din Reșița, una dintre instituțiile care depind de încasările obținute din spectacole, și-a închis porțile pentru cei mici. Evenimentele dedicate copiilor au fost anulate, iar cele pentru adulți au nevoie de avize speciale.

Măsuri de prevenire se iau inclusiv la Teatrul de Vest Reșița, chiar dacă pentru instituție anularea spectacolelor este o lovitură grea. Deocamdată, situația nu este chiar atât de gravă. Teatrul susține încă spectacolele pentru adulți pe baza unui aviz al Direcției de Sănătate Publică.

„Chiar astăzi am anulat un spectacol pentru copii, este vorba despre «Corbul și vulpea». Ar fi trebuit să se joace la ora 10.00, însă am decis să îl oprim. Spectacolul din această seară însă, «Aniversarea», se va juca. Avem avizul Direcției de Sănătate”, ne-a declarat managerul Florin Ionescu.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Teatrul de Vest Reșița a mai anulat două spectacole programate luna aceasta, pe care actorii ar fi trebuit să le pună în scenă la Petroșani. Este vorba despre două piese care ar fi trebuit jucate în 15 martie: „A fost odată ca niciodată… în America” și „Jocul dragostei și al întâmplării”. Alte două spectacole, pregătite pentru data de 31 martie elevilor de la Colegiul Național „Diaconovici Tietz” în cadrul săptămânii Școala Altfel au fost și ele anulate.

Pe lista spectacolelor „valabile” luna aceasta a mai rămas deocamdată „Sarmale cu dragoste”, care ar urma să se joace vineri, 20 martie, la ora 19.00.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/