UPDATE. Impact violent în zona Lupac! Două șoferițe rănite ușor

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Impact violent, în această dimineață, pe drumul ce leagă Reșița de Oravița, în zona localității Lupac. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului au rezultat 3 victime.

O ciocnire puternică între două autoturisme a avut loc astăzi, în jurul orei 8.00, în zona localității Lupac. În urma impactului au rezultat 3 victime, două dintre ele fiind transportate la spital. A treia persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit primelor date, una dintre mașini, care circula dinspre Reșița spre Oravița, fiind condusă de o femeie de 45 de ani, a intrat pe contrasens într-o curbă la stânga, izbindu-se de autoturismul care circula regulamentar de pe contrasens, condus de o tânără de 18 ani.

„Din primele verificări a rezultat faptul că, în timp ce o femeie conducea un autoturism din direcția Reșița spre Oravița, la ieșire din localitatea Lupac, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga pierzând controlul asupra direcției de mers și pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar tot de către o femeie. În urma accidentului a rezultat rănirea celor două conducătoare auto care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 11.35

Se pare că șoferița de 45 de ani este prim-procurorul delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, Otilia Iolanda Isac.

Sursă foto: Facebook Loga N Yonuț

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/