Teatrul de Vară din Reșița va fi reabilitat! A fost aprobată documentația de avizare a lucrărilor

teatru de vara resita

După ce ani la rând a fost lăsat în paragină, Teatrul de Vară din Reșița va fi redat reșițenilor. Nu imediat, însă municipalitatea face pași importanți în vederea reabilitării sale.

Teatrul de Vară din zona Ateneului, preluat de Primăria Reșița anul trecut, va fi reabilitat. Momentan nu se cunoaște sursa finanțării, însă aleșii locali au aprobat în cadrul ședinței ordinare de marți, 26 septembrie, documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pentru proiectul „Modernizarea Teatrului de Vară”.

Prin lucrările propuse se are în vedere modernizarea Teatrului de Vară pentru ca obiectivul să poată găzdui din nou evenimente artistice și culturale. Pentru realizarea lucrării se va interveni la consolidarea structurii clădirii, cu respectarea normativelor în vigoare, precum și la demisol. Vor fi amenajate, de asemenea, spații pentru personalul tehnic, zona de parter pentru public și zona de etaj ca spațiu administrativ și tehnic. Zonele verzi existente vor fi revigorate și se vor amenaja altele noi, precum și locuri de parcare și trotuare pentru cetățeni, se mai arată în proiect.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Potrivit referatului de aprobare a documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, valoarea totală a investiției se ridică la 16,9 milioane de lei, din care 13,5 milioane de lei reprezintă construcții și montaj.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/