Romeo Dunca la Primăria Reșița, Nelu Popa la Consiliul Județean?

dunca primaria resita
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Rocada Dunca – Popa ar fi varianta sigură a liberalilor de a câștiga la alegerile din 2024 din nou președinția Consiliului Județean!

Sondajele de opinie realizate în ultima vreme anunță o luptă strânsă între Romeo Dunca și Silviu Hurduzeu pentru fotoliul de președinte. În niciun caz liberalul nu e sigur de cel de-al doilea mandat. Dinainte însă de a se lua pulsul străzii s-a vehiculat o variantă-bombă. Și anume, Nelu Popa să lase Primăria Reșița și să candideze pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin. În timp ce Romeo Dunca să-și anunțe candidatura în 2024 pentru Primăria Reșița.

„Cândva ziceam asta, în glumă, ce ar fi să…, dar nu am auzit-o ca și o variantă. Nelu Popa are proiectele lui. Fiecare om are o anumită rezervă de energie sufletească în primul rând, motivațională, și capacitate de a duce niște lupte. Totdeauna când vrei să faci un lucru bun, cu siguranță vei găsi tot felul de oameni care să ți se împotrivească. A face bine este foarte greu. A face rău este ușor. Este foarte greu să cred că Nelu și-ar dori așa ceva. Poate că privit din afară se poate spune: hai mă, că Dunca nu știe, Dunca nu are. Dar, Dunca știe, Dunca are și Dunca face! Județul astăzi este în mâini bune, interesul meu personal este de a face bine acestui județ și vă spun că alte metode eu nu cred că ar fi funcționat. Asta este metoda pregătită, aptă pentru acest județ., a comentat președintele CJ pentru expressdebanat.ro.

Romeo Dunca mai spune că e devreme să vorbească prea multe despre alegeri, a confirmat însă că va fi candidatul PNL pentru un nou mandat. „Îmi doresc să candidez, pentru că sunt foarte multe lucruri care se pot rostogoli. Vom vorbi la momentul potrivit. Eu astăzi am o mulțime de proiecte în care m-am implicat. O mulțime de proiecte pe care mă văd nevoit să le duc mai departe. Să mă asigur de finalitatea lor. Vreau să văd drumul de la Comorâște făcut, vreau să văd spitalul județean făcut, vreau să văd șansa reșițenilor de a merge la Timișoara cu trenul. Vreau să văd cetățenii veniți pe autostradă din Ungaria trecând pe la Valea lui Liman. Nu mă mai agit cu proiectul Nedeia, pentru că mi se pare că este o lipsă de respect. Vreau să văd DJ 571 gata, vreau să văd drumul de la Dezești reparat. Vreau să văd toate promisiunile pe care le-am făcut pentru toaletări. Vreau să termin la Oravița, ce am promis, intravilan și legăturile între localități. Vreau să asfaltez bucata de 500 de metri care a rămas neasfaltată de la Vârciorova pentru că nu am avut atunci bani.”, a lămurit lucrurile Romeo Dunca.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/