Taxiul cu alimente! O firmă de transport livrează gratuit la ușa casei cumpărăturile pentru cei vulnerabili în fața coronavirusului

Tot mai multe firme lugojene își arată solidaritatea față de categoriile de persoane vulnerabile în fața coronavirusului. După ce un restaurant din municipiu s-a oferit să aducă gratuit mâncare farmaciștilor, iată că și firma de taximetrie Lugoj Taxi vine în ajutorul cetăţenilor.

Fie că este vorba de vârstnici sau de persoane cu boli cronice asociate cărora o ieșire în spațiul public le-ar putea aduce îmbolnăvirea, taximetriștii sunt pregătiți să le aducă la ușa casei cumpărăturile de care au nevoie, fără costuri suplimentare. Tot ce trebuie să facă persoanele interesate de acest serviciu este să contacteze Lugoj Taxi la numărul de telefon: 0256/351555, iar alimentele și produsele de care au nevoie vor ajunge la acestea, cursa fiind gratuită.

Firma Lugoj Taxi aparține consilierului PNL Mihai Anghel, care și-a oferit sprijinul și zilele trecute, când a trimis o mașină către București să preia dezinfectantul care trebuia să ajungă la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj, blocat pe traseu din pricina unei erori a firmei de curierat.

Toate acestea – total dezinteresat, fiind singurul ales local implicat direct în acţiuni sociale în aceste zile, o lecţie de civism pentru toată lumea.