Taxe şi impozite locale îngheţate la Caransebeş!

Taxele și impozitele locale de la Caransebeș pe anul 2019 vor fi aprobate în ședința ordinară din 29 noiembrie, la același nivel ca și în 2018. Primarul urbei, Felix Borcean, ne-a precizat că, în urma analizei făcute, nu va majora impozitele caransebeșenilor.


Primarul Felix Borcean ne-a declarat că, deşi dispune de un buget auster, nu poate să pună pe spatele contribuabilului un bir mai mare, astfel că impozitele și taxele locale vor rămâne nemajorate pentru anul viitor.

Pe ordinea de zi a ședinței va mai fi discutat și un proiect de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită a unor loturi de teren în zona Valea Cenchi, cu destinația construire locuințe pentru tineri și retragerea dreptului de folosință acordat, conform prevederilor Legii nr.15/2003, beneficiarilor care nu au realizat locuințele. Aleșii locali vor dezbate și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de Măsuri al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al municipiului Caransebeș’ pentru sezonul de iarnă 2018-2019.

Pentru că în 1 decembrie va fi inaugurată o nouă ediție a târgului de Crăciun, aleșii locali vor aproba și Regulamentul de organizare și funcționare a „Târgului de Crăciun” în municipiul Caransebeș, în perioada 01.12.2018 – 09.01.2018, în Centrul Civic al municipiului Caransebeș. De asemenea, și regulamentul de funcționare a patinoarului artificial mobil va fi supus aprobării, amplasat și în acest an în Parcul General Dragalina.