Taxe de cinci ori mai mari! Peste 1000 de lugojeni nu au contract pentru aruncarea gunoiului

Peste 1.000 de lugojeni nu au contract cu operatorul care ridică deșeurile de la populație, în municipiul Lugoj, iar conform unei hotărâri de Consiliu local, toți cei care nu au contract sau refuză să plătească vor achita, când își vor plăti impozitele, de cinci ori taxa percepută de operator.

Retim a întocmit o situație cu cei care au contractul reziliat pentru neplată și a transmis-o Primăriei Lugoj, care va trebui să achite taxa în locul persoanelor care nu plătesc.

Pentru utilizatorii serviciilor de salubritate, persoane fizice sau juridice, care nu au încheiat și refuză să încheie contractul de salubritate cu operatorul serviciului, dar și pentru cei nu și-au mai achitat facturile, legiuitorul impune o taxă specială.

Această taxă, pentru municipiul Lugoj, a fost stabilită la suma de 42 de lei, de persoană, pe lună, iar Direcția Venituri stabilește cuantumul datorat pentru fiecare caz în parte, comunică și urmărește recuperarea sumelor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Pe lângă cele 1000 de persoane, care au contractul reziliat, mai sunt lugojeni care nu au avut niciodată un contract încheiat.

În perioada următoare, Primaria Lugoj va trece la identificarea lor și îi va obliga să încheie un contract cu Retim, în caz contrar vor plăti de cinci ori taxa percepută de operator.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/