Tătaru, ministrul abuzurilor în sănătate! Instanța supremă îl repune în funcția de manager al spitalului din Caransebeș pe Adrian Cican!

Înalta Curte de Casație și Justiție demonstrează și ea că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și-a bătut joc de sistemul sanitar din Caraș-Severin și că Guvernul Orban ar trebui să-l demită urgent! Așa s-ar putea ocupa de farmacia soției, care vindea în plină pandemie măști la prețuri nesimțite, fără să emită măcar bon fiscal!

Tătaru, care i-a obligat, prin ordinul său de ministru, pe cărășenii infectați cu COVID-19 să suporte un tratament inuman în spitalul infect din Reșița, i-a jucat pe degete pe managerii unităților spitalicești din Caraș-Severin. La fel cum a făcut mai peste tot în țară. Alina Stancovici a dovedit deja în instanță că ministrul Sănătății a schimbat-o abuziv din funcția de manager, cu încălcarea fără scrupule a legii. Acum primește sute de milioane de lei, drepturi salariale din perioada cât nu și-a putut exercita mandatul, chiar de la spitalul sufocat de datorii. Ministrul Tătaru nu plătește niciun leu pentru ordinul abuziv.

Adrian Cican, schimbat de același Tătaru din funcția de manager al spitalului din Caransebeș, și-a câștigat și el dreptatea în instanță. Tomai la instanța supremă! „Înalta Curte de Casație și Justiție îi dă un upercut ministrului Sănătății, domnului schimbător de manageri… ilegal și propulsorul decapitării sănătății în România. De astăzi, Adrian Cican este și managerul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, după ce a suspendat ordinul incompetentului ministru promovat împotriva mea, R541/2020! Deci, Adrian Cican, de astăzi, este managerul spitalului din Orșova prin concurs și managerul spitalului din Caransebeș prin suspendarea ordinului incompetentului”, a comentat Adrian Cican după ce s-a pronunțat instanța supremă.

leader board 728 x 90 px

Procesul de fond e în desfășurare, dar Cican are deja câștig de cauză în primă instanță. Cel mai probabil se ajunge din nou ca sistemul sanitar, și așa destul subfinanțat, să-i achite lui Adrian Cican drepturile bănești neîncasate din cauza abuzurilor ministrului Nelu Tătaru! „Din nou populația va plăti pentru incompetenții din Guvern (unii), dar le promit cetățenilor, că atât acest ministru, prim-procurorul de la Caransebeș, cât și prefectul gafeur din Caraș-Severin o să plătească daune morale pentru prejudicierea imaginii mele”, a avertizat același Cican.