„Nu este adevărat că fiul meu s-a sinucis!”

Reporterii „Express de Banat” au stat de vorbă cu tatăl băiatului care s-a înecat în Lacul Gozna de la Văliug. Foarte afectat de cele întâmplate cu fiul său, bărbatul scoate din calcul varianta unei sinucideri. Asta mai ales că, tânărul avea planuri de viitor.

Medicii legiști trebuie să prezinte în aceste zile rezultatul autopsiei. Până când aceasta să vină însă cu un detaliu cât de cât concret, membrii familiei lansează aceeași ipoteză, pe care „Express de Banat” a relatat-o în timpul zilei de ieri, respectiv, că nu a fost vorba despre sinucidere. Varianta este susținută mai ales de tatăl tânărului.

“Nu este adevărat că fiul meu s-a sinucis! Avea planuri de viitor!”, spune Dan Petrescu, tatăl băiatului mort. Acesta susține că fiul său nu a fost cu prietenii la Văliug, ci doar cu Irina Munteanu, cea despre care se spune că ar fi prietena lui Mircea. „El era îmbrăcat și fata era aia care făcea baie, după care a ieșit din apă, iar el i-a dat fetei tricoul lui. Încă o dată spun că el nu voia să facă baie!”, subliniază tatăl.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, acesta susține că Irina Munteanu era despărțită de fiul său. „Ei doi erau despărțiți de trei luni și fata era cea care insista să se împace. După ce s-a întâmplat tragedia, fata s-a dus în drum și timp de 20 de minute nu a venit nimeni să încerce să îl caute”, a declarat tatăl îndurerat pentru reporterii „Express de Banat”.

Din declarația dată de Dan Petrescu reiese că fiul său ar fi putut fi salvat dacă s-ar fi intervenit la timp.

Este lovit la cap, a încercat să iasă la suprafață, dar nimeni nu l-a ajutat! Încă o dată spun, nu a încercat să se sinucidă, avea planuri de viitor!”, Dan Petrescu, tatăl tânărului înecat

Comments

  1. anonim says:

    sa isi plateasca greseala,intentionata sau nu,daca esta vinovata!dumnezeu sa il odihneasca in imparatia cerului!

  2. anonim says:

    sa spuna exact ce s-a intamplat acolo,caci numai ea stie.sa se gandeasca ,ca daca va minti doar ca sa ramana in libertate,nu va fi niciodata libera,caci constiinta ei o va urmari mereu./sa spuna tot adevarul fata aceasta!//au ramas parintii indurerati pe veci si o bunica inaintata in varsta,care nici acum nu stie despre tragedia nepotului ei,careia nu i s-a spus,deoarece este bolnava cu inima,sub tratament,iar aceasta veste i-ar putea cauza sfarsitul.o doamna remarcabila de-a lungul anilor,fosta invatatoare a satului!

  3. anonim says:

    Cred ca ar trebui sa inceteze lumea sa isi dea cu presupusul, lumea care poate nu ii cunostea pe nici unul din cei doi. Doar ei si Dumnezeu stiu ce s-a intamplat in acea zi tragica. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!