Târnova duce Caraș-Severinul la faza națională!

În urma Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă ce au avut loc săptămâna trecută la Băile Herculane, echipa SVSU „Târnova” a urcat pe primul loc al podiumului.

Cărășenii târnoveni le-au dat clasă în situații de urgență celorlalte șapte județe participante la faza interjudețeană a concursului pompierilor civili. Astfel vor merge mai departe și vor reprezenta atât județul Caraș-Severin, cât și partea de vest și sud-vest a țării la faza națională a competiției.

„Ne bucură faptul că voluntarii din Târnova au luat în serios această întrecere şi s-au pregătit pentru a câştiga. Sunt un exemplu pozitiv pentru multe servicii voluntare şi private din judeţul Caraş-Severin. Acum sperăm că vor confirma la faza naţională, unde le dorim mult succes”, a declarat col. Titus Susan, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin.

Prin obținerea locului întâi, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență „Târnova” au demonstrat tuturor că pot face față oricăror situații de urgență și se pot mobiliza în preajma unui pericol.

tmc 640