Târnova duce Caraș-Severinul la faza națională!

În urma Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă ce au avut loc săptămâna trecută la Băile Herculane, echipa SVSU „Târnova” a urcat pe primul loc al podiumului.

Cărășenii târnoveni le-au dat clasă în situații de urgență celorlalte șapte județe participante la faza interjudețeană a concursului pompierilor civili. Astfel vor merge mai departe și vor reprezenta atât județul Caraș-Severin, cât și partea de vest și sud-vest a țării la faza națională a competiției.

„Ne bucură faptul că voluntarii din Târnova au luat în serios această întrecere şi s-au pregătit pentru a câştiga. Sunt un exemplu pozitiv pentru multe servicii voluntare şi private din judeţul Caraş-Severin. Acum sperăm că vor confirma la faza naţională, unde le dorim mult succes”, a declarat col. Titus Susan, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin.

Prin obținerea locului întâi, Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență „Târnova” au demonstrat tuturor că pot face față oricăror situații de urgență și se pot mobiliza în preajma unui pericol.