Târgul de Crăciun se deschide chiar de Ziua Națională! Care va fi programul evenimentelor?

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Târgul de Crăciun din Timişoara se va deschide oficial în data de 1 decembrie, marcând Ziua Naţională a României. Primăria Timişoara a pregătit şi în acest an surprize celor dornici să viziteze orașul, optând pentru o reamenajare a târgului față de anii precedenți. Despre ce noutăți este vorba?

În Piaţa Victoriei scena nu va mai fi amplasată în faţa Operei, ci vizavi de Parcarea Modex, bradul fiind repoziţionat, de asemenea. Vor fi decoraţiuni noi care vor conferi o notă de eleganță zonei centrale. De asemenea, Piaţa Libertăţii găzduieşte şi în acest an patinoarul, meşterii populari, Căsuţa lui Moş Crăciun fiind un spaţiu destinat în special copiilor.

„La mulţi ani, România”, spectacolul pregătit de către Biroul Organizare Evenimente pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Timişoara, se doreşte a fi pe placul tuturor timişorenilor şi vizitatorilor, îmbinând mai multe genuri muzicale. Astfel, în intervalul orar 16.00-19.00, iubitorii muzicii populare se vor putea bucura de prezenţa Ansamblului „Ghiocelul” al Casei de Cultură „Ionel Sipos” din Giroc şi a interpreţilor Mariana Zota, Monalisa şi Radu Șufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur (Dirijor  prof. Adrian Safta, coregrafi  Victor Jicheran şi Ionel Șipoș), dar şi de momente coregrafice inedite pregătite de către dansatorii Ansamblului „Timişul” al Casei de Cultură a municipiului Timişoara, coregrafia fiind semnată de către Toma Frențescu şi Maria Dudău.

De asemenea, Ansamblul Timişul, sub bagheta dirijorului Deian Galetin, va însoţi publicul prin mai multe zone etnofolclorice, alături de Olguţa Berbec, Robert Târnăveanu, Stana Stepanescu, Petrică Miulescu Irimică, Doriana Talpeş şi Dumitru Stoicănescu.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Programul folcloric va fi urmat de concertul prezentat de către Dragoş Moldovan, Mira şi Holograf.

Este de reținut faptul că la ora 18.00 va avea loc aprinderea iluminatului festiv, evenimentele din prima zi urmând a se încheia cu un frumos foc de artificii.

Program 1 Decembrie:

  • 16.00: Ansamblul „Ghiocelul” din Giroc şi soliştii Mariana Zota, Monalisa şi Radu Șufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur;
  • 17.00: Ansamblul „Timişul” şi soliştii Robert Tărnaveanu, Doriana Talpeş, Dumitru Stoicănescu;
  • 18.00: Aprinderea iluminatului festiv de sărbători;
  • 18.15: Ansamblul „Timişul’’ şi soliştii Olguţa Berbec, Petrică Miulescu Irimica, Stana Stepanescu;
  • 19.15: Dragoş Modovan;
  • 20.00: Mira;
  • 21.00: Holograf;
  • 22.00: Foc de artificii.
versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/