Târg de adopții canine, la Timișoara

adoptii de caini la Timisoara
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Primăria Timișoara organizează un târg de adopții canine intitulat „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, în luna septembrie.

Iubitorii de animale sunt invitați de către Primăria Timișoara să participe la un târg de adopții canine intitulat „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”. Evenimentul este organizat în cadrul campaniei de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

Târgul va avea loc în Parcul Alpinet, lângă terasa Flora, în zile de 16 și 23 septembrie, între orele 10.00 și 14.00. În total, vor fi pregătiți pentru adopție zece câini, care au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și microcipați.

De asemenea, adopții pot fi făcute în fiecare zi la adăpostul Danyflor. Informații detaliate despre animalele disponibile și procedura de adopție pot fi găsite AICI sau pe pagina de Facebook a adăpostului.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Echipa de voluntari de la Danyflor derulează în fiecare sâmbătă programe de socializare a patrupedelor aflate în așteptarea unui stăpân pentru a le facilita integrarea în noul cămin. În calitate de cetățeni responsabili, vă invităm să vă alăturați Primăriei Timișoara în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie, a controlului populației canine fără stăpân şi adopţiei câinilor din adăpostul public”, a informat Primăria Timișoara.

Instituția amintește faptul că pentru a preveni abandonul animalelor rezultate ca urmare a înmulțirii necontrolate, a pus la dispoziție un program de sterilizare gratuită, care va asigura contravaloarea pentru aproximativ 2.500 de câini. Campania vine în sprijinul persoanelor cu venituri reduse, sub salariul mediu brut, cu domiciliul sau reședința în Timișoara. Înscrieri în program se pot face zilnic, prin e-mail la adresa:  alexandra.pintea@primariatm.ro , sau prin telefon la 0256/969 interior 198 și interior 102,  fără a mai aștepta direcționarea prin centrală. Apelul va fi preluat de persoanele responsabile.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/