Tânărul care a jefuit și ucis o femeie pe strada Jean Monnet din Timișoara, arestat preventiv pentru 30 de zile. Concluziile anchetatorilor

Procurorii au refăcut traseul femeii care a fost jefuită și ucisă în seara de 29 octombrie, pe o stradă din apropierea casei sale și au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de băiatul vinovat de tâlhărie calificată și omor.  

Anchetatorii au stabilit că în 29 octombrie, în jurul orei 20, băiatul ar fi urmărit-o pe femeia de 38 de ani, care se întorcea de la serviciu, iar când a ajuns-o din urmă, pe strada Jean Monnet din Timișoara, într-o zonă nelocuită, ar fi atacat-o și ar fi lovit-o cu putere în zona feței. Când victima a căzut la pământ, tânărul i-ar fi luat telefonul mobil și portmoneul, apoi ar fi sugrumat-o, abandonând-o la marginea drumului, în vegetație.

„În data de 31.10.2020, inculpatul S.S. a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

leader board 728 x 90 px

Potrivit sursei citate, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru tâlhărie calificată și omor.

CITEȘTE ȘI: Tâlhărită și ucisă pentru un portofel! Criminalul este încă în libertate UPDATE. Suspectul și-a recunoscut fapta. Este vorba despre un tânăr de 16 ani