Tânără, agresată în Piața Unirii din Timișoara

thumbnail
promovare online Timisoara Casa Auto

O tânără a fost agresată de un bărbat, în weekend, în zona Piața Unirii din Timișoara. Femeia i-a alertat pe polițiști, care l-au prins repede pe bărbat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara. Femeia spune că bărbatul a urmărit-o și a agresat-o. Norocul ei a fost că în zonă se aflau polițiștii locali.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în seara zilei de sâmătă, 16.07.2022, în Piața Unirii din Timișoara, au fost sesizați în jurul orei 20.15, de către o tânără de 21 de ani, cu privire la faptul că în urmă cu puțin timp a fost agresată de către un bărbat, pe strada Augustin Pacha. Imediat polițiștii locali l-au depistat pe cel descris de tânără, în persoana lui Z.M. de 49 de ani. Acesta era într-o vădită stare de ebrietate, a devenit agitat, motiv pentru care s-a solicitat și sprijinul unui echipaj de la Secția 1 Poliție, unde a și fost condus. Din primele informații, tânără a declarat că nu se cunoștea cu bărbatul, dar că acesta s-a ținut după ea și a agresat-o fizic”, a transmis Poliția Locală.

Agresorul este acum cercetat de polițiști.

promovare banner maxagro

 

 

publicitate tmc 640