A murit fostul senator PSD de Timiș Viorel Matei

viorel matei
banner publicitar

Fostul senator PSD de Timiș Viorel Matei a murit. Anunțul a fost făcut de fostul director al Direcției Agricole Timiș, Nicolae Oprea. 

„De astăzi, lumea agricolă din județul nostru este mai săracă! În această dimineață a încetat să mai bată inima unui agricultor dârz, cu o voință și putere extraordinare VIOREL MATEI. De peste 30 de ani am fost împreună în multe acțiuni și activități pentru semenii noștri! De multe ori am reușit, uneori nu, dar niciodată aprecierea și respectul pentru glie și oameni nu le-am pierdut și mai ales nu le-am încălcat! Sunt convins că acolo sus în Ceruri este nevoie și de oameni mai fermi și mai hotărâți, uneori mai greu de înduplecat, dar drepți! Discuțiile cu tine, uneori sfaturile și îndemnurile tale îmi vor lipsi! Dumnezeu în mărinimia și slava lui să te ierte și să te odihnească în liniște și pace, prietene!”, a scris pe Facebook, Nicolae Oprea, fost director al Direcției Agricole Timiș.

Născut în 9 august 1949, Viorel Matei a fost senator în legislatura 2000-2004, ales în județul Timiș pe listele PDSR, iar din iunie 2001 a devenit membru PSD. Viorel Matei a fost și președintele Federației Naționale a Producătorilor Agricoli din România.

Înmormântarea va avea loc marți, de la ora 18, la Cenad.

Foto: Mediafax