Tânăr din Reșița, reținut de polițiști după ce a stricat sărbătorile unei femei din Bocșa

La mijlocul lunii decembrie, un bărbat de 28 de ani din Reșița a intrat în locuința unei femei din Bocșa de unde a plecat cu o sumă frumușică, dar și cu mai multe bijuterii din aur.

Un tânăr de 28 de ani din Reșița a fost reținut ieri de polițiști după ce, în luna decembrie, ar fi pătruns fără drept în casa unei femei din Bocșa. Și-a lăsat victima fără 6.000 de lei și mai multe bijuterii din aur.

„Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că, în data de 11 decembrie 2019, bărbatul în cauză ar fi pătruns pe o fereastră, după ce ar fi spart sticla de la aceasta, în locuința unei femei de 45 de ani din Bocșa, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și bani. Până în prezent, polițiștii au recuperat și restituit persoanei vătămate bijuterii din aur și 3 ceasuri de mână, reprezentând aproximativ 35% din valoarea prejudiciului cauzat”, detaliază polițiștii cărășeni.

În continuare se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale, recuperării în totalitate a prejudiciului și tragerii la răspundere penală a bărbatului de 28 ani, iar în cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat procurorului de caz, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.