Tânăr din Oțelu Roșu, arestat pentru trafic internațional de droguri [VIDEO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un tânăr din Oțelu Roșu a ajuns în atenția autorităților după ce a primit din Spania un colet mai… special. Și asta pentru că pachetul nu conținea haine sau alimente, ci droguri de mare risc.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Caraş-Severin au dispus ieri reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Boghian Valentin, un tânăr în vârstă de 31 de ani, „pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în țară fără drept de droguri de risc și trafic de droguri de risc”.

Procurorii spun că au suspiciunea rezonabilă că în perioada 10-11 iulie Valentin Boghian, utilizând un serviciu de transfer al banilor, a cumpărat o cantitate de circa 500 de grame droguri de risc şi a dispus introducerea acesteia în ţară printr-un serviciu de coletărie internaţională. Ulterior, în data de 12 iulie, tânărul a fost depistat în flagrant, în Oţelu Roșu, în timp ce primea din Spania coletul în care se afla disimulată cantitatea de droguri de risc achiziţionată în vederea distribuirii.

YouTube video

promovare banner maxagro

Procurorii mai spun că, din cercetări, a reieșit că, în cursul anului 2017, s-ar fi achiziționat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în țară și distribuite pe raza județului Caraș-Severin. Tot ieri, Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

„Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, țin să sublinieze procurorii antimafia din județul Caraș-Severin.

Sursă foto: Pressalert

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/