Tânăr de 23 de ani fără permis, oprit cu trei focuri de armă!

Trei focuri de avertisment au tras polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou pentru oprirea unui tânăr de 23 de ani care conducea pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat, cu permisul de conducere suspendat. Tânărul a fost prins și reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului al cărui conducător nu a oprit la semnalele acustice și luminoase dispuse de organele de control pe raza localității Rudna. În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au stabilit că tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conducere, iar autoturismul avea montate numere false de înmatriculare și nu era înmatriculat în circulație.

Pe numele șoferului găsit vinovat a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, pentru punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere.