UPDATE. Tânăr de 18 ani din Oravița, salvat de două ori după o tentativă de suicid!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Misiune dificilă pentru echipajul SMURD din Oravița. Un tânăr de 18 ani a vrut să-și pună capăt zilelor, însă a fost salvat de două ori până să ajungă la spitalul din Reșița și să fie stabilizat.

Adolescentul a fost găsit inconștient ieri, în jurul orei 16.00, în garajul casei sale din Oravița. Deși medicii SMURD l-au găsit fără semne vitale, au început manevrele de resuscitare prin masaj cardiac și intubare. După 20 de minute, tânărul avea din nou puls și ritm cardiac.

S-a dispus trimiterea lui la Spitalul din Reșița, dar imediat după plecare, victima a intrat din nou în stop cardio-respirator. S-au început din nou manevrele de resuscitare și s-a reușit stabilizarea băiatului până când Ambulanța SMURD a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, acolo unde a fost predat complet stabilizat.

Echipajul SMURD care a salvat viața tânărului de 18 ani a fost condus de plt. maj. Răzvan Marica.

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 12.45

Se pare că tânărul de 18 ani a încercat să-și ia viața prin spânzurare. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița, Roxana Bălan, spune că starea lui actuală este foarte gravă. Se află internat la secția de Neurologie – ATI, fiind în comă de gradul IV, ventilat mecanic, fără activitate cerebrală.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/