Tâlhărit de doi nemernici pe faleza Dunării! Pentru un telefon și 1.500 de lei!

talharie moldova noua

Doi bărbați, de 26 și 27 de ani, bănuiți de tâlhărie, au fost încătușați și reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi sunt propuși Judecătoriei Moldova Nouă pentru a fi arestați preventiv!  

Polițiștii de la Poliția Orașului Moldova Nouă, sub coordonarea unui procuror din oraș, au dispus măsura reținerii celor doi indivizi după ce, cu o seară înainte, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în parcul de pe faleza Dunării, ar fi deposedat prin violență, pe un bărbat de 48 de ani, de un telefon mobil și de suma de 1.500 de lei. Unul dintre ei i-a restituit persoanei vătămate, la scurt timp de la comiterea faptei, telefonul mobil.

Victima tâlhăriei nu a necesitat îngrijiri medicale. „În urma cercetărilor efectuate de polițiști, de la cei doi bărbați au fost recuperați aproximativ 1.100 de lei, care au fost restituiți persoanei vătămate.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.”, informează reprezentantul Poliției din Caraș-Severin.