Tâlhărie în seara de Crăciun! Atacatorii din Parcul Siderurgistului au fost încătușați!

Două scursuri ale societății au atacat aseară mai multe persoane, printre care și o femeie, pentru a le tâlhări! Unul dintre atacatori, ambii în vârstă de 17 ani, a lovit cu cuțitul!

Poliția municipiului Reșița a fost sesizată aseară prin apel 112 despre săvârșirea a două tâlhării în zona Parcului Siderurgistului. Oamenii legii au aflat că tâlharii sunt doi bărbați, tineri, unul folosindu-se de un cuțit. Prin amenințare și violență, cei doi i-au sustras unui bărbat telefonul mobil și unei femei, poșeta.

Alte două persoane de sex masculin s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Reșița, unul cu o plagă înțepată în zona cervicală, toracică și în spate, al doilea cu o plagă înțepată în zona șoldului drept, ambii victime ai acelorași autori, faptele fiind sesizate în același interval de timp”, ne-a informat Dinu Nicorici, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin.

Ulterior, polițiștii au aflat de un scandal în desfășurare în incinta unei benzinării din municipiu, la care participau cei doi infractori. Poliții s-au mobilizat de urgență și i-au încătușat pe cei doi. Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, ei fiind acuzați, deocamdată, de „tâlhărie calificată” și „lovire sau alte violențe”. Cel mai probabil, ambii vor ajunge în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.