Polițiștii și jandarmii în alertă! O persoană a dispărut de sărbători!

Este vorba despre o bătrână de 73 de ani din Surducu Mare, care a plecat în Ajunul Crăciunului de la domiciliu și nu a mai revenit. Rudele femeii au alertat Poliția Oravița.

Persoana dispărută a spus unei rude, la care locuia efectiv, că merge în vizită la o persoană din localitate, fără a preciza numele acesteia. Polițiștii au desfășurat verificări în zona Surducu Mare precum și la rudele femeii din localitățile Lăpușnicu Mare, Oravița, Tirol și Reșița, fără rezultat.
În data de 26.12.2017 au fost reluate cercetările în zona localității Surducu Mare, cu o echipă de aproximativ 40 de persoane, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, vânători și voluntari din localitate”, transmite comisarul Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Semnalmentele persoanei căutate: înălțime 1,70 metri, greutate aproximativ 55-60 kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui, îmbrăcată cu o fustă de culoare maro închis, cizme negre, haină neagră cu blăniță neagră la guler, lipsă dențiție. Persoanele care pot da relații sunt rugate să sune la 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

leader board 728 x 90 px