Balul Bobocilor UEM, un adevărat show!

Balul Bobocilor Eftimie Murgu a fost un adevărat spectacol pentru cei care au fost prezenți aseară la Casa de Cultură din oraș. Nu mai puţin de 11 perechi au susținut probe din cele mai deosebite și care au ieșit perfect după lunga perioadă de pregătire.

Tango, vals vienez, o coregrafie și o probă în care fiecare a putut să își etaleze talentul  au fost probele care au desemnat câștigătorii. Deși nu au fost din aceeași echipă, boboceii câștigători, Miss și Mister Eftimie Murgu 2012, au format o pereche frumoasă la final. O basarabeancă și un reșițean, Ana Samson şi Andrei Mihăilescu, au fost cei care au reușit să cucerească pe deplin inimile membrilor din juriu, mai ales cu proba de talent, interpretarea unei melodii, respectiv un dans realizat de studentul reșițean.

Formația care a încântat publicul până la anunțarea câștigătorilor a fost o trupă nouă, compusă din interpreți cunoscuți tuturor  și poartă numele de All Star Project. Deși nedumerit la început cu ce formație are de-a face, publicul a recunoscutartiştii, trei dintre ei fiind din trupa Sistem, și s-a simțit bine pe melodiile interpretate: „Sala a fost umplută până la refuz de către oamenii care au gustat fiecare parte a spectacolului pus în scenă de studenți. Cele 11 perechi și-au dat silința pentru a impresiona juriul, spectacolul rezultat în urma acestui lucru fiind unul pe măsură. Înainte de a anunța câștigătorii, trupa All Star Project a susținut un concert care a electrizat oamenii aflați pe scaunele Casei de Cultură a Sindicatelor. Au dansat, au bătut din palme pe ritmurile unor hit-uri celebre de actualitate, dar și cover-uri la fel de celebre”, explică Sergiu Nica, organizator al Balului Bobocilor Eftimie Murgu, din partea Ligii Studenților.

Pregătirile până la bal au fost cu folos, lucru demonstrat de show-ul incendiar ce a avut loc pe scena Casei de Cultură. Concursul, concertul și festivitatea de premiere s-au încheiat la miezul nopții, iar apoi participanții la bal, dar și studenții din public, au plecat să continue petrecerea la pub-ul Ofice.