Problemele gugulanilor, în platforma lui Tabugan

Candidatul Uniunii Naţionale pentru Progresul României la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin continuă seria întâlnirilor cu oamenii din întreg judeţul.

UPDATE ORA 15.21

Deputatul Ion Tabugan, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, s-a aflat astăzi, în Piața Agricolă din Caransebeș, pentru a purta discuții cu producătorii agricoli de acolo și pentru a indentifica problemele cu care aceștia se confruntă. În urma discuțiilor purtate, s-a ajuns la concluzia că oamenii au nevoie de depozite angro, care să le preia produsele agricole, pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să stea personal în piață, indiferent de anotimp, să se chinuie să-și vândă produsele.

O altă problemă întâlnită în discuțiile cu oamenii se referă la faptul că drumurile județene care leagă satele de Caransebeș sunt într-o stare deplorabilă care ingreunează accesul acestora la piață. Aceste două probleme ale comercianților din Piata Agricolă din Caransebeș se află și în platforma programului politic al deputatului Ion Tabugan, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

UPDATE ORA 08.00

Deputatul Ion Tabugan, candidat din partea UNPR la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, vizitează astăzi zona oraşelor Caransebeş şi Oţelu Roşu, unde va discuta cu oamenii din zonă legat de problemele existente şi le va prezenta acestora proiectele pe care intenţionează să le deruleze în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.